Hacka samman vetemjöl, salt, smör och socker till en grynig massa. Blanda i äggulorna och nyp ihop till en smidig deg. Slå in degen i plastfolie och lägg den i kylen i 3 timmar. Värm ugnen till 180°. Kavla ut degen och klä en pajform, 24 cm i diameter. Nagga degen med en gaffel. Förgrädda i 10 minuter. Ta det förgräddade pajskalet ur ugnen.
Öka ugnsvärmen till 230°. Blanda florsocker, äggulor, apelsinskal och -saft utom smöret i en kastrull. Sätt kastrullen på svag värme och vispa tills sockret har löst sig. Klicka i hälften av det mjuka smöret och vispa ordentligt tills krämen blir tjock. Tillsätt resten av smöret och fortsätt att vispa tills smeten är riktigt tjock och krämig.
Ta kastrullen från värmen men fortsätt att vispa. Låt krämen svalna något. Häll den i pajskalet och grädda i 5-8 minuter.