Vegetarisk lasagne

Vegetarisk lasagne
Foto: TV4
Anna Skipper
Anna Skipper

Vegetarisk lasagne

35

10 ingredienser

1h

Anna Skippers vegetariska lasagne. Gör en stor laddning så får du över till matlådor!

Se fler recept från

Du är vad du äter


Ingredienser

portioner6
  • 2 morötter, rivna
  • 6 tomater, hackade
  • 2 rödlökar, hackade
  • 1 zucchini
  • 1 förp färsk spenat
  • 1 förp sojagrädde
  • salt
  • peppar
  • 1 förp fetaost
  • parmesanost, riven (eller pecorino)

Gör så här

  1. Fräs morötterna, tomaterna och rödlöken till lasagnens "färs", i en panna med olja.
  2. Zucchinin, som ska hyvlas på längden, blir lasagnens plattor.
  3. Sojagrädden och fetaosten blandas ihop och blir ostsåsen.
  4. Varva plattor, färs, färsk spenat, och ostsås.
  5. Avsluta med lite ostsås på toppen och grädda ca 30-40 min i 175C.