Vegetarisk lasagne

26 röster
1h
6

Anna Skippers vegetariska lasagne. Gör en stor laddning så får du över till matlådor!

Se fler recept från

Du är vad du äter


Visa mer
1h
6
6 portioner

Du behöver

  • 2 st stora morötter, rivna
  • 6 st färska tomater, hackade
  • 2 st små rödlökar, hackade
  • 1 st stor zucchini
  • 1 påse färsk spenat
  • 1 pkt sojagrädde
  • salt och peppar, efter smak
  • 1 pkt fetaost
  • Parmesan/pecorino, riven

Gör så här

  1. Fräs morötterna, tomaterna och rödlöken till lasagnens "färs", i en panna med olja.
  2. Zucchinin, som ska hyvlas på längden, blir lasagnens plattor.
  3. Sojagrädden och fetaosten blandas ihop och blir ostsåsen.
  4. Varva plattor, färs, färsk spenat, och ostsås.
  5. Avsluta med lite ostsås på toppen och grädda ca 30-40 min i 175C.
3 november 2011

Fler goda recept