Spenat- och jordärtskocksgratäng

0 röster
40 min
4

En god och nyttig gratäng på jordärtskocka, sojagrädde och spenat.

Se fler recept från

Du är vad du äter


Visa mer
40 min
4
4 portioner

Du behöver

  • 10 st jordärtskockor
  • 1 pkt bladspenat
  • 1 pkt sojagrädde
  • 1 dl spad från avkok på jordärtskockor
  • 1 tsk muskot
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peppar

Gör så här

  1. Koka jordärtskockorna i ca 15 min tills de blir mjuka och skiva dem.(Spara kokspadet!)
  2. Varva jordärtskockor och bladspenat i en ugnsfast form.
  3. Häll över sojagrädden och kokspadet, krydda med salt och peppar.
  4. Låt stå i ugnen på 225 grader i 20 minuter.
15 maj 2012

Laddar fler recept