Tonfisksallad

12 röster

Du behöver

  • 5 dl kokt kallt ris
  • 2 burkar tonfisk i vatten
  • 1 burk majs
  • 1 st hackad röd paprika
  • 0,5 st strimlad purjolök
  • 2 st tomater i snygga klyftor
  • saften av 1 citron
  • örtsalt och svartpeppar
  • 4 kokta ägg i klyftor

Rhode islandsås

  • 3 dl gräddfil
  • 0,5 dl majonnäs
  • 3 msk chilisås
  • 1 tsk äppelcidervinäger
  • några skvättar tabasco
  • salt

Gör så här

  1. Blanda helt enkelt allt ris och grönsaker i en stor, snygg skål. Krydda med citronsaft och de andra kryddorna. På med äggen on the top. Och du MÅSTE äta salladen med rhode islandssåsen!
29 september 2009

Fler goda recept