Bresaola med "potatissallad" i yoghurt

0 röster
40 min
4
Bresaola med "potatissallad" i yoghurt
Foto: TV4

Servera en härlig bresaola med grekisk yoghurt, feferoni, sockerärtor, rödlök och parmesanost.

Visa mer
40 min
4

Du behöver

  • 400 g bresaola, tunt skivad5 hg sötpotatis, skalad
  • 1 förp sockerärtor, strimlade
  • 1 rödlök, tunt skivad
  • 3 dl grekisk yoghurt
  • 12 Feferoni
  • 1 dl parmesanost reggiano, riven
  • persilja till garnering
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Skär potatisen i mindre bitar och koka den i saltat vatten i ca 20 minuter.
  2. Lägg i sockerärtorna när det återstår 2 minuter. Häll av och kyl ned dem i kallt vatten.
  3. Blanda sedan potatis, sockerärtor och rödlök med yoghurt, smaka av med salt och peppar.
  4. Servera salladen med bresaola och feferoni, toppa med parmesanost och persilja.
4 september 2008
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept