Bresaola med "potatissallad" i yoghurt

Bresaola med "potatissallad" i yoghurt
Foto: TV4
Andreas Nylén
Andreas Nylén

Bresaola med "potatissallad" i yoghurt

0

9 ingredienser

40 min

Servera en härlig bresaola med grekisk yoghurt, feferoni, sockerärtor, rödlök och parmesanost.

Ingredienser

portioner4
  • 400 g bresaola, tunt skivad5 hg sötpotatis, skalad
  • 1 förp sockerärtor, strimlade
  • 1 rödlök, tunt skivad
  • 3 dl grekisk yoghurt
  • 12 fefferonis
  • 1 dl parmesanost, reggiano, riven
  • persilja, till garnering
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Skär potatisen i mindre bitar och koka den i saltat vatten i ca 20 minuter.
  2. Lägg i sockerärtorna när det återstår 2 minuter. Häll av och kyl ned dem i kallt vatten.
  3. Blanda sedan potatis, sockerärtor och rödlök med yoghurt, smaka av med salt och peppar.
  4. Servera salladen med bresaola och feferoni, toppa med parmesanost och persilja.