Lamrack a la Ankan

0 röster

Du behöver

  • st Lammracks 2 st
  • salt
  • Olja 0.5 dl
  • st Potatis 5 st
  • 1 gul lök
  • 1 morot
  • 1 paprika
  • 2 msk ingefära
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 dl saft från en apelsin
  • 3 msk Curry madrass
  • tärning i tärning Buljong
  • 1 msk Vitt vins vinäger
  • vatten

Gör så här

  1. Salta lammracks, stek i het panna två minuter på varje sida. Ställ in i ugnen 200 grader i ca 8 minuter.
  2. Dela potatisen i stora bitar behåll skalet på koka till mjuk
  3. Hacka grönsaker fint. Häll ner i pannan. Pressa över apelsin. Krydda med vinäger, vatten, buljong, curry. Red med bönor.
  4. Låt köttet vila i ugnen i 50 grader i några minuter.
  5. Skär upp köttet och servera med den heta pannan.
15 november 2007

laddar fler recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

Laddar fler recept