Ankans köttfärsspett

15 november 2007

Du behöver

  • 250 g köttfärs
  • 1 ägg
  • 2 skivor mörkt bröd
  • 1 rödlök
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk koriander
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svart peppar
  • 2 msk Vitt vitvinsvinäger
  • I näve färsk spenat
  • I nypa Timjan

Gör så här

  1. Hacka rödlöken och brödet fint, blanda ner med köttfärsen. Tillsätt all kryddorna tillsammans med ägget och smaka. Krama köttfärsen runt träspett, gör dem inte för stora.
  2. Smaka av buljongen. Lägg ner spetten i buljongen när grönskaren börjar mjukna. Låt puttra i ca:4-5 minuter, hacka över lite färsk spenat och servera
Kommentera receptet

Fler goda recept