Ankans antipastoplockpasta

0 röster
4
Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

Bruschetta:

  • 1 baguette
  • tomat, hackad
  • basilika, hackad
  • rödlök, hackad
  • olivolja
  • pasta
  • Marinerade oliver

Marinerad paprika

  • Marinerade kronärtskockshjärtan
  • parmaskinka
  • fetaost
  • parmesanost, riven
  • Mangosalsa:
  • 1 mango, tärnad
  • 1 avocado, tärnad
  • 0,5 lök, tärnad
  • 1 tsk chili, finhackad
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 1 msk olivolja
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Bruschetta:
  2. Skär en baguette i 1½ cm tjocka skivor. Droppa olivolja över och grilla dessa tills de blir krispiga.
  3. Hacka tomat, basilika och rödlök.
  4. Lägg på det nygrillade brödet.
  5. Pasta:
  6. Koka pastan i rikligt med vatten.
  7. Servera med tillbehören och låt gästerna blanda sin egen rätt.
  8. Mangosalsa:
  9. Blanda samtliga ingedienser. Smaka av med salt och peppar. Låt gärna dra några timmar innan servering.
15 november 2007

Laddar fler recept