Minipaella à la Mariano och tapas

0 röster
4
Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 kopp spanskt långkornigt ris
  • 3 koppar vatten
  • 1 lagerblad
  • salt

Inlagda paprikor:

  • 1 förp inlagda paprikor
  • skivad vitlök
  • olivolja
  • vinäger
  • Sparris:
  • kokt inlagd sparris
  • sardeller

Gör så här

  1. Stek hackad lök och vitlök i olivolja i en liten stekpanna. Lägg i resten av ingredienserna och låt vattnet koka bort, gärna i ugnen på 175 grader. Då vattnet dunstat är det klart att servera.
  2. Servera med inlagda paprikor och sparris med sardeller m.m
15 november 2007
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept