Räkor i Kalles Kaviarsås med dillbaguette

0 röster
4
4 portioner

Du behöver

  • 400 g skalade räkor
  • 100 g sockerärtor, strimlade
  • 2 st strimlade rödlökar
  • 4 dl mjölk
  • 1 msk mjöl
  • 2 msk Kalles kaviar
  • 2 st baguetter
  • smör
  • 1 dl hackad dill
  • salt och vitpeppar från kvarn

Gör så här

  1. Rödlöken fräses i smör. Mjölet tillsätts och får fräsa med. Mjölken slås i och det hela kokas upp.
  2. Sockerärtorna och kaviaren läggs i. Räkorna tillsätts och det hela får bli varmt.
  3. Baguetterna delas och rostas.
  4. Smöret smälts och blandas med dillen. Smörblandningen penslas på baguetten.
  5. Räkorna läggs upp i skål och baguetten serveras vid sidan om.
15 november 2007

Fler goda recept