Svamprisotto

0 röster
4
4 portioner

Du behöver

  • 100 g ostronskivling
  • 100 g pino pino
  • 100 g shitakesvamp
  • 1 st gul lök, hackad
  • 10 st valnötter
  • 2 st vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 dl avorioris
  • 2 dl grönsaksbuljong
  • 2 dl vatten
  • sherryvinäger
  • salt, peppar, fyra kryddor
  • färsk parmesan
  • mörkt rågbröd

Gör så här

  1. Fräs samtliga svampar (nedskurna) i olivolja tillsammans med lök och vitlök. Vänd i riset och låt det fräsa, slå i buljong och vatten, låt koka under lock. Rör om och krydda mot slutet med hackade valnötter, vinäger, kryddor och eventuellt mer olivolja.
15 november 2007
Box på köpet

laddar fler recept

Laddar fler recept