Fried cheese rolls med bönsallad

0 röster
4
Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 8 blad Vårrulledeg
  • 2 ägg
  • olja att fritera i
  • 200 g getost
  • 100 g Philadelphiaost
  • 1 msk sambal oelek
  • 1 msk honung
  • 1 vitlöksklyfta
  • 100 g kidneybönor
  • 100 g black eye-bönor eller vita bönor
  • 1 päron
  • 1 morot
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 2 dl olja (oliv eller majs)
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk honung
  • 1 msk fransk senap
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Getost, philadelphia, sambal, honung och vitlök blandas i foodprocessor och smakas av med salt. Fyll vårrulledegen med smeten, doppa i vispat ägg och fritera.
  2. Koka kidneybönor och black eye-bönor (eller vita bönor) mjuka var för sig. Skär päron och morot i små bitar och blanda med bönorna.
  3. Blanda vinäger, olja, vitlök, honung och senap till vinägrette. Salta och peppra. Häll över bönblandningen.
15 november 2007
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept