Dahlboms fruktcocktail med choklad- och kokosgrädde

0 röster
4
Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 200 g vattenmelon
  • 200 g honungsmelon
  • 200 g ananas
  • 120 g vit choklad
  • 40 g kokos
  • 2 dl vispgrädde
  • 100 g äggvita
  • 100 g socker
  • 240 g mjöl
  • 40 g kakao

Gör så här

  1. Skär frukten i fina tärningar. Riv chokladen och rosta kokosen. Vispa grädden löst och blanda med choklad och kokos.
  2. Blanda ägg, socker, mjöl och kakao till en jämn smet. Spritsa ut sticks på bakplåtspapper och baka krispiga i 150 graders ugn.
  3. Lägg frukttärningarna i ett glas. Häll på grädden försiktigt. Garnera med sticksen.
15 november 2007
Kökets box

laddar fler recept

Laddar fler recept