Stekt torskfilé med cous-coussallad och paprika- chili crème fraiche

0 röster
4
Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 600 g torskfilé
  • 4 dl couscous, färdigkokt enligt paketet
  • 16 st körsbärstomater
  • 1 knippe ruccola, avsköljd
  • 1 st rödlök, delad och skuren i tunna skivor
  • 1 burk crème fraiche (paprika och chilismak)
  • 1 burk kesella
  • olivolja till salladen
  • olja att steka i
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Dela körsbärstomaterna, blanda cous cousen med tomater, ruccola och
  2. Rödlöken. Smaksätt med salt, peppar och olivolja.
  3. Rör ihop Kesellan och crème fraichen, smaksätt med salt.
  4. Salta och peppra torskfiléerna, stek i olja.
15 november 2007

Fler goda recept