Marulk med krabba och kronärtskocka

0 röster
4
Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 4 SMÅ MARULKAR
  • 16 skivor PANCETTA, tunna
  • 200 g krabbkött
  • 1 vitlök
  • 1 knippe dragon
  • 50 g ingefära
  • 1 citron
  • 1 dl olja
  • salt
  • vitpeppar
  • 2 STORA KRONÄRTSKOCKOR
  • timjan
  • 200 g spaghetti
  • 100 g smör

Gör så här

  1. TA BORT BEN OCH SKINN FRÅN MARULKEN, MEN BEHÅLL DEN HEL.
  2. LÄGG KRABBKÖTTET I MITTEN AV FISKEN, LÄGG TUNNA SKIVOR PANCETTA RUNT
  3. VARJE FISK
  4. BIND IHOP MED TRÅD
  5. KRYDDA MED SALT, PEPPAR
  6. KROSSA EN HEL VITLÖK
  7. STEK FISKEN I SMÖR. STEK VITLÖKEN I OLJA TILL DEN BLIR GYLLENBRUN, CA.
  8. MINUTER
  9. SERVERA MED KRONÄRTSKOCKA OCH SPAGHETTI MED CITRONSMÖR
15 november 2007

Laddar fler recept