Kycklingjärpar med kapris och sardeller

0 röster
4
4 portioner

Du behöver

  • 200 g Kycklingkött ( malet )
  • 1 ägg
  • 2 dl vispgrädde
  • salt
  • peppar
  • Epiche riche el. Fyra kryddor
  • 1 dl kapris
  • 8 sardellfiléer
  • 2 Tomater ( skalade & urkärnade )
  • 100 g smör
  • färska örter

Gör så här

  1. Mixa färsen, salt, kryddor och ägg tillsätt grädde i en fin stråle under tiden som maskinen går ( färsen ska vara slät och vit ) .
  2. Forma "ägg" av färs och placera dem i en smord panna, stek i ugn 225 grader
  3. 10-12 min, tänk på att kyckling ska vara genom stekt.
  4. Fräs kapris, sardeller och tärnad tomat i brynt smör och häll fräset över järparna garnera med finhackade örter och servera med färsk pasta.
15 november 2007

laddar fler recept

Laddar fler recept