Lenas gratinerade champinjonhattar med Karl-Johantopping

0 röster
30 min
4

Enkel och smart förrätt. Receptet kommer från programmet Halv åtta hos mig i TV4, där glada amatörer får visa prov på sin matlagningskonst.

Förtugg
Lättasaltade Kex
Med röra gjord på
Turkiskyoghurt
Svarta oliver utan kärna
Grekisk fårost
Hackad persilja

Fördrink
Cremant De Bourgogne

Dryck till förrätten
Lindemans Bin 65 Chardonnay

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Visa mer
30 min
4
4 portioner

Du behöver

  • 2 svampar per person
  • 1 dl crème fraiche
  • karl- johans svampsoppa
  • riven stark ost

Gör så här

  1. Tag bort skaftet på champinjonerna och fyll hattarna med en röra av dem och crème fraiche och karl- johansvampsoppa efter tycke och smak.
  2. toppa hatten med lite riven stark ost.
  3. Gratinera i ugn tills de fått färg.
16 oktober 2009

Laddar fler recept