Alla dagar är värda en liten fest

Alla dagar är värda en liten fest

Den som får välja och skapa själv, hacka och vispa, blir kompis med maten. Det man själv har lagat är ju såklart gott. /Anna och Ulf

I den färgglada boken Barnens bästa fest hittar du hemlagad mat som barnen gillar – på riktigt. Den är lagad, proväten och godkänd i verkligheten.

Boken bygger på material som skickats in till tävlingen Barnens bästa fest och recepten är så enkla att barnen ska kunna vara med i köket. Det är oftast väldigt mycket roligare att laga mat tillsammans i köket, även om det tar lite längre tid - och det får faktiskt bli kladdigt i köket.

Prova de vinnande recepten som Skillas mumsvåfflor med örter och parmesan, familjen Wallins kycklingspett med jordnötssås och Pixys oemotståndliga Daimtårta.

I Barnens bästa fest hittar du också smarta tips på hur du förvandlar en vanlig middag till en riktig fest! Fixa till exempel en enkel spökfest i trädgården, ett pizzaparty, en drinkbar för barn eller en kunglig firarfest.

Tidigare tävlingar som även de blivit böcker är Barnens bästa pannkakor, Barnens bästa köttbullar och Barnens bästa potatismos.

Köp Barnens bästa fest här

Här hittar du alla böcker ur serien Barnens bästa

Recept ur Barnens bästa fest