Svamp- och kycklingpiroger

0 röster
4
Visa mer
4

Du behöver

  • 1 förp smördegsplattor

Fyllning 1:

  • 12-15 st champinjoner
  • 2 Stekta kycklingbröst
  • 0,5 sats bechamelsås ej så lös
  • Parmesan ost

Fyllning 2:

  • 2 12-15 st champinjoner
  • 125 g mozzarella
  • 1 knippe rucola
  • 100 g ricottaost
  • salt och peppar
  • ägg till pensling

Gör så här

  1. Kavla ut de halvtinade plattorna rektangulärt och skär ut rundlar med c:a 12 cm i diameter. Använd gärna någon skål som form.
  2. Lägg en klick av valfri röra mot mitten och vik, nyp ihop kanterna, gör några hål med en gaffel och pensla med ägg.
  3. Grader c:a 15 minuter i mitten på ugnen.
15 november 2007

laddar fler recept

Laddar fler recept