Spaghetti con fricadelle

0 röster
4
4 portioner

Du behöver

  • 400 g blandsfärs
  • 1 litet knippe persilja
  • 1 skiva vitt bröd (blötlagt i mjölk)
  • 1 ägg
  • 1 förp skalade tomater
  • 1 vitlöksklyfta
  • 10,5 gul lök
  • 2 msk olivolja
  • 1 förp skalade tomater
  • 0,5 krm socker
  • 0,5 krm salvia
  • 0,5 krm rosmarin
  • 1 förp spaghetti (extra långa)

Gör så här

  1. Blanda färsen med finhackad persilja, ägg, bröd, salt och peppar.
  2. Gör små köttbullar och förstek dem.
  3. Fräs löken och oljan. Lägg i kryddorna och tomaterna. Låt koka ihop i minst 20 minuter, smaka av med salt och peppar.
15 november 2007

Laddar fler recept