KNORR Mexikansk Vegetarisk Soppa med Nachochipsknorr-logo-svg

6 smakrika vardagsrecept under 30 minuter

Vintern är här och vardagen med den. Vad passar då bättre än några snabba, enkla vardagsrecept som du lagar under 30 minuter? Minimalt med ansträngning, maximalt med smak!

Asiatisk morotssoppa med jordnötssmör

Knorr Asiatisk morotssoppa med jordnötssmör_ny Het ingefära, krämigt jordnötssmör och smakrik kokosmjölk. Asiatisk morotssoppa med jordnötssmör kommer garanterat bli en ny favorit!

Snabb fiskgryta med fänkål och saffran

Knorr Snabb fiskgryta med fänkål och saffran En snabb och enkel version av den klassiska bouillabaissen! Denna fiskgryta med fänkål och saffran svänger du ihop på nolltid. Servera med ett gott bröd eller ris för extra hungriga magar.

Vegolasagne på 20 min

Knorr Vegolasagne på 20 minuter Ja, du läste rätt! Vegolasagne på 20 minuter görs på ricotta, spenat och soltorkade tomater. Genom att låta lasagneplattorna koka med i tomatsåsen får de extra mycket smak – och lasagnen blir klar på bara 20 minuter.

Mexikansk vegosoppa med nachochips

KNORR Mexikansk Vegetarisk Soppa med Nachochips Tjuvstarta tacofredagen med denna mexikanska vegosoppa med nachochips. Snabbt, enkelt och så gott!

Ugnsbakad lax med snabbaste kryddsmöret

Knorr Ugnsbakad lax med snabbaste kryddsmöret Låt laxen smörbakas med hjälp av ett smakrikt kryddsmör gjort på buljong och smör. Ugnsbakad lax med snabbaste kryddsmöret sköter dessutom sig själv medan du fixar i köket.

Krämig palsternackssoppa

Knorr palsternackssoppa Enklare än så här blir det inte! Underbart god krämig palsternackssoppa med få ingredienser. En hit för både magen och plånboken!

Så vad är hemligheten?

Knorr buljonger - uppdaterad igen Hur får man egentligen mycket smak på nolltid? Med buljong från Knorr såklart! Varje kub är sprängfylld med smak och gör dina grytor, såser och soppor mustiga på ett kick. Ett riktigt life hack för att boosta smaken i snabba vardagsrätter.

Fler smakrika recept från Knorr!

Knorr Ugnsbakad Kyckling med Citron
Knorr Risotto med miso och brynt smör
Knorr One pot citronkyckling med ris
KNORR Vegetariska Köttbullar
Knorr kyckling teriyaki
KNORR Spaghetti med Köttbullar
KNORR Helbakad Rotselleri med Stälkpesto