6 spännande tillbehör till grillkvällen

En klassik flintastek eller entrecote med bea är grillklassiker vi aldrig tröttnar på. Men visst kan det vara roligt att testa något nytt ibland? Köket-redaktionen har testat sig fram bland nya smaker och roliga tillbehör till grillkvällen.

Vill du få fler tips, inspirerande recept från redaktionen och spännande produkter varje månad? 

Läs mer om Kökets box här >>

Överraskande grillsås med rabarber och lakrits

Testa att smaksätta grillsåsen med något nytt – som rabarber och lakrits! Den blir en perfekt kombination och sött, syrligt och salt som garanterat kommer imponera på gästerna.

Till receptet >>

Coleslaw på nytt sätt - gröncoleslaw!

Krämig gröncoleslaw med vitlök, majonnäs, citron och valnötter. Supergott till en bit grillat och så krämig att du inte behöver någon extra sås.

Till receptet >>

Kryddsmör smaksatt med ölkorv

Du gör enkelt ett spännande kryddsmör genom att mixa 100 g smör med 2-3 ölkorvar av din favoritsmak. Testa att mixa ner någon färsk krydda också, det kan inte bli annat än gott!

Lyxiga toppings till grillkorven

Skippa senap och ketchup nästa gång. Här är en favorit från Köket-redaktionen: Grillad korv i bröd med senapsmajonnäs, krispiga grönkålschips och picklad rödlök. Så gott och lite lyxigare

Till receptet >>

En extra het fördrink - chilimojito

Ett hett tips på fördrink till grillkvällen - Mojito med apelsin och chili! Skippa rommen för en alkoholfri drink, det blir minst lika gott.

Till receptet >>

Grillad sockerkaka med kaffesås

Lägg socker kakan på grillen. Det blir en fantastisk god efterrätt tillsammans med en kula glass och kaffekolasås.

Till receptet >>