5 smarta våffeljärn!

Den 25 mars är det våffeldagen, men varför inte grädda och äta goda våfflor redan nu? Med ett bra våffeljärn, som passar dina behov, kommer det lätt bli både en och två våffelstunder innan februari är över!

Här har vi samlat 5 smarta våffeljärn som passar för olika behov. Vill du grädda lyxiga Belgiska våfflor till din brunch? Snabbt svänga ihop våfflor på minuten till hela barnaskaran? Eller enkelt göra smarta våffelskålar till kalaset eller festen?

1. Barnfamiljens trogna våffeljärn - våfflor i massor

Grädda 2 våfflor i taget i det här smidiga våffeljärnet! Med en effekt på 1600 watt och en beläggning som gör att våflorna släpper lätt gräddar du våfflor på ett kick till hela familjen.

Våffeljärnet för 2 våfflor hittar du här >>

2. Finsmakarens bästa våffeljärn - Belgiska våfflor

Grädda klassiska Belgiska våfflor i det här smidiga våffeljärnet. Järnet har en effekt på 930W vilket gör att gräddningen går smidigt och nonstick-ytan gör dessutom processen mer effektiv.

Våffeljärnet för belgiska våfflor finns att köpa här >>

3. Enmans våffeljärn - smidigt och enkelt

Det ska vara enkelt och smidigt att göra våfflor! Med det här järnet kan du justera temperaturen och grädda våfflor enkelt och snabbt.

Köp och läs mer om våffeljärnet hos Kökets favoriter >>

4. Festfixarens trogna våffeljärn - Våffelskålar

Gör våfflor som skålar i det här smarta våffeljärnet för att briljera på gästerna! Du gör enkelt två våffelskålar i taget som du sedan kan fylla med vilken typ av fyllning du vill: söt, salt eller en blandning.

Våffeljärnet som gör skålar hittar du här >>

5. Allas favorit - våffeljärnet för alla våfflor

Med det här våffeljärnet kan du göra såväl klassiska frasiga våfflor som belgiska våfflor, chokladvåfflor och buttermilkvåfflor. Våffeljärnet håller koll på gräddtiden åt dig så att våfflorna blir perfekta varje gång. Dessutom gör dess kant runt gräddytan att du inte behöver oroa dig för att smeten ska flöda över.

Detta smarta våffeljärnet kan du läsa mer om och köpa här >>

Recept på våfflor