Russell Hobbs Scones med citrusmarmelad och ingefärste_nyRussell Hobbs logo svg

5 magiska frukosttips

En bra start på morgonen sätter tonen för hela dagen! Ta din frukost till nästa nivå med dessa tips och trix.

1. Preppa dagen innan

Russell Hobbs Overnight oats med cold brew För den riktigt morgontrötta stavas lösningen overnight oats. Och inte vilken overnight oats som helst, utan overnight oats med cold brew kaffe och kakaonibs. Ja, gröt och kaffe i ett! En riktigt lyxig frukost som gör dig pigg på nolltid.

2. Lyckas med äggröran

Russell Hobbs Frukosttoast med krämig äggröra Krämig, smakrik och len - hur får man egentligen till den där perfekta äggröran? Hemligheten ligger i att värma äggsmeten försiktigt under konstant omrörning, och sedan smaksätta med ost som får smälta ner i pannan. Steppa upp ditt äggröregame med denna fantastiska äggröra med parmesan och brynt smör!

3. Brygg och rosta till perfektion

Russell Hobbs header_NY Alla vet att skummad mjölk sätter pricken över i:et på morgonens första kopp. Med Russell Hobbs Attentiv Kaffebryggare kan du inte bara skumma mjölken direkt i bryggaren - du kan även justera styrkan på ditt kaffe samt brygga cold brew. Allt i samma maskin!

Men inte nog med det. Russell Hobbs brödrost har en inbyggd sensor som läser av och justerar nyansnivån på varje brödskiva, och den smarta vattenkokaren kan anpassa temperatur och varmhållning - så att du kan få ditt te precis så som du vill ha det! Köp Attentiv frukostserie här!

4. Nybakat bröd på ett kick

Russell Hobbs Scones med citrusmarmelad och ingefärste_ny Händer det att du vaknar och är sugen på nybakat bröd? Tur då att scones inte tar längre än 30 minuter att göra! Testa dessa lättbakade scones med citrusmarmelad och ingefärste för den ultimata mysfaktorn!

5. Latte som på café

Russell Hobbs Pumpkin spice latte Kaffe med mjölk i all ära, men visste du att de flesta caféklassikerna går att göra hemma? Denna pumpkin spice latte med skummad mjölk kommer garanterat bli en succé i höst. Och det bästa av allt är att du kan spara den kryddiga sirapen och hälla på till exempel amerikanska pannkakor - eller varför inte direkt i ditt te?

Fler koffeinstinna recept från Russell Hobbs

Russell Hobbs Cold brew cremè brûlée-shake
ENKELT
Russell Hobbs Polkakaffe med skummad mjölk