Epoq upphöjningsbar diskmaskinepoq_elgiganten_svg

5 kökslösningar du inte vill vara utan!

Är det något man uppskattar lite extra i ett kök så är det enkla lösningar, bra arbetsyta och smidig förvaring. Här tipsar vi om smarta lösningar i köket, om du inte visste att du behövde dem tidigare kommer du garanterat att veta det snart!

När vi bygger eller renoverar kök så ligger fokus ofta på färg, materialval, design och funktion. Många av de där små "extragrejerna" blir inte prioriterade och kanske till och med glöms bort. Men - det är de små detaljerna som gör helheten, som det osynliga eluttaget, lådan i lådan och diskmaskinsfunktionen du inte visste fanns. Låter det intressant? Låt oss berätta mer! 

Boka ett kostnadsfritt möte med en Epoq köksspecialist som är expert på både kök och vitvaror!

Osynligt eluttag - EVOline

Ett pop up-eluttag som maximerar arbetsytan i köket. Med ett knapptryck får du enkelt upp 2-3 eluttag (finns även med usb-port), enkelt, smidigt och snyggt. Fördelarna i att maximera arbetsytan samtidigt som man minimerar fula eluttag är självklara - den här lösningen bara måste vi ha i köket!

Utdragbart skåp - iMove

Brukar du också stå på pallar och stolar för att nå saker högst upp i skåpen? Då är detta något för dig! En utdragslösning för väggskåp - med en enkel neddragning får du hela innehållet till din nivå, en smart lösning för höga skåp.

Alla Epoqs funktioner är noggrant framtagna och testade för att underlätta vardagslivet.

Bläddra i nya kökskatalogen här!

Låda i lådan

Hur ofta fyller du en kökslåda hela vägen upp? Inte så ofta, eller hur! Det finns med andra ord massor av outnyttjat utrymme som givetvis kan användas - låt oss presentera låda i lådan. Den där gömda lådan som rymmer bestick, kryddor, servetter eller andra nödvändigheter!

Visste du att Epoq kök har 35 års garanti på alla sina kök?
Boka ett kostnadsfritt möte med en Epoq köksspecialist som är expert på både kök och vitvaror!

Källsorteringssystem - Källsortering cube 600

Att källsortera är inte jättekul, men det blir det nu med detta smarta källsorteringssystem. Sex behållare med ventilationshål för avfallssortering och bottenplatta så att inte smulor och matrester hamnar i lådan. Plötsligt blev källsortering lätt som en plätt!!

Diskmaskin med upphöjningsbar underdel

Här snackar vi om kökslösningen du inte visste att du behövde! Denna lösning är nästan för bra för bra för att vara sann - du kan alltså dra upp underdelen av diskmaskinen. Säg hejdå till diverse ryggsträckningar!

Bläddra i nya kökskatalogen här!