I samarbete med Plivit Trade

3 snabba snittar

10 snittar av varje
Spela video 3 snabba snittar
Foto: köket.se
10 snittar av varje

Du behöver

Gurksnittar med kycklingpastej

  • 0,5 gurka
  • 1 burk Argeta kycklingpastej
  • 1 ask krasse
  • chiliflakes
  • flingsalt

Parmesan och kycklingsnittar

  • 5 skivor formfranska
  • 10 körsbärstomter
  • 1 burk Argeta kycklingpastej
  • parmesan, till garnering
  • timjan, till garnering

Frökex med kycklingpastej

  • 10 bitar frökex
  • 1 burk Argeta kycklingpastej
  • 4 soltorkade tomater
  • 2 msk färskost
  • basilika, till garnering

Gör så här

  1. Gurksnittar med kycklingpastej
    Skiva gurkan i 10 tjocka skivor. Spritsa ut kycklingpastejen och toppa med krasse, chiliflakes och flingsalt.
  2. Parmesan och kycklingsnittar
    Stansa ut två rundlar per brödskiva så du får 10 små bottnar. Lägg ut på en plåt och rosta rundlarna i ugnen tills de får lite färg och yta. Låt svalna.
  3. Skiva tomaterna och hyvla lite parmesan.
  4. Bred ut ett lager kycklingpastej på brödbottnarna, lägg ut tomatskivorna och toppa med en bit hyvlad parmesan och en liten kvist timjan.
  5. Frökex med kycklingpastej
    Mixa pastej, tomater och färskost till en slät kräm. Spritsa ut på frökexen och toppa med basilika.
Kommentera receptet

Fler goda recept