4 port Kung Markatta Fullkornsnudlar (eller Fullkornsspagetti)
1 förp Kung Markatta Vegonuggets
olja, till stekning
2 avokador
Ingefärsmarinerade grönsaker
0,25 rödkål
100 g edamamebönor
75 g spenat
2 msk Kung Markatta Pressad ingefära
2 msk Kung Markatta olivolja
salt
Servering
Kung Markatta Svarta sesamfrön, till garnering
Kung Markatta curry-mangosås
Gör så här
Koka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen.
Strimla rödkålen fint och lägg i en bunke tillsammans med edamamebönor och spenat. Häll över pressad ingefära, olja och krydda med salt. Massera salladen så allt fördelas och kålen mjuknar.
Skriva avokadon fint.
Hetta upp en stekpanna med olja och stek vegonuggets på medelvärme tills de är gyllene och fina.
Lägg upp nudlar med ingefärssalladen, avokado och nuggets. Toppa med svarta sesamfrön och servera med lite curry-mangosås.