Häll socker, citron- och limesaft + skal i en kastrull och låt koka upp så att sockerkristallerna löses upp. Ta av värmen och tillsätt gelatinet. Ställ saftblandningen åt sidan och låt svalna.
Vispa under tiden grädde (lättvispad). Sila ner saften i grädden och rör försiktigt om.
Häll ner i den plastade formen och ställ sedan i frys 40 min eller kyl ca 1 timme.
Botten
Smöra en rektangulär form och placera sedan ett bakplåtspapper i botten av den.
Smält chokladen med smöret i en kastrull på låg värme.
Blanda mjöl, salt och vaniljsocker i en bunke.
I ytterligare en annan bunke så ska ägg och socker vispas fluffigt.
När chokladen och smöret har smält så tillsätt det till äggblandningen och vispa väl.
Tillsätt slutligen de torra ingredienserna. Fyll formen och grädda i ca 20 min i 165 grader varmluft.
Bräck
Häll socker och vatten i en kastrull. Låt koka på medelvärme till det får en fin ljusbrun karamellfärg. Rör inte om! När karamellen har fått färg blanda snabbt ner kokosen och häll ut på ett bakplåtspapper för att svalna.
Montering
Skär med en form ut moussen och botten i önskad form och placera moussen på botten. Dekorera med ett kokosbräck samt en skiva lime.