Wrap med krabbfyllning

Wrap med krabbfyllning
Foto: TV4

Servera en wrap som förrätt eller skär den i mindre bitar och bjud som drinktilltugg. Du kan också svepa in den i plastfolie och ta med på utflykten.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 1 burk salladskrabba
  • 2 msk finhackad gurka
  • 1 tomat
  • 0,5 tsk finhackad mynta
  • 1 salladslök
  • 2 msk majskorn
  • 0,5 dl majonnäs
  • 1 tsk finhackad röd spansk peppar
  • 0,5 tsk hackad färsk koriander
  • 1 tsk pressad limesaft
  • 2 msk crème fraiche
  • 0,5 tsk spiskummin
  • salt och malen svartpeppar
  • 4 mellanstora tortillas

Gör så här

  1. Skålla, skala och hacka tomaten, hacka gurkan och skär salladslöken fint.
  2. Rör ihop krabbköttet med tomat, gurka, lök, majskorn, limesaft, majonnäs och crème fraiche. Krydda med mynta, chilifrukt, koriander, spiskummin, salt och peppar.
  3. Bred ut krabbfyllningen på tortillas och rulla ihop, lägg med skarven nedåt. Låt dem ligga i kylen och vila. Skär upp dem i bitar före servering.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept