Vilda pannan

Vilda pannan
Foto: TV4

En vild pyttipanna kryddad med örter, vitlök och paprika.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • ca 800 g råskalad potatis, tärnad
  • 2 gula lökar i klyftor
  • 1 paket fryst viltskav
  • salt och svartpeppar
  • 0,5 tsk timjan
  • 1 klyfta vitlök, delad
  • paprikapulver
  • hackad persilja
  • saltgurka
  • matfett till stekning

Gör så här

  1. Råstek potatisen långsamt i matfett i en panna. Krydda med salt, peppar och paprika. Lägg upp på varmt fat.
  2. Stek sedan löken och blanda ned. Stek sist köttet i het panna och krydda med salt, peppar och timjan. Vänd köttet ned i potatisen och strö på persilja. Servera med skivad saltgurka.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept