Vegetarisk pyttipanna på kålrot och palsternacka

Vegetarisk pyttipanna på kålrot och palsternacka
Foto: TV4

Ägg eller inte till pyttipannan är en smaksak. Skär pytten extra fint, så blir den snabblagad och mycket läcker.

17 februari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 6-8 potatisar
  • 2 morötter
  • 1 kålrot
  • 1 palsternacka
  • 1 gul lök
  • 1 tsk kinesisk soja
  • salt och malen vitpeppar
  • olja till stekning
  • 4 ägg

Gör så här

  1. Skala och tärna potatisen, skala och tärna rotfrukterna och skala och finhacka löken.
  2. Stek potatisen rå i lite olja tills den är halvfärdig. Tillsätt rotfrukter och gul lök och krydda med lite soja, salt och peppar.
  3. Stek ägg och servera till, inlagda rödbetor är också gott.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept