Vegetarisk pytt

Vegetarisk pytt
Foto: TV4

Variera pytten efter vad du har hemma. Svartrötter, sötpotatis och kantareller är också gott till.

26 januari 2009
Visa mer
2

Du behöver

  • 200 g champinjoner
  • 1 gul lök
  • 2 morötter
  • 1-2 palsternackor
  • 1 paprika
  • 3 potatisar
  • 1 äpple
  • 0,5 tsk curry
  • salt och svartpeppar
  • 2 äggulor i sitt skal
  • smör eller olja att steka i

Gör så här

  1. Skiva svamp och lök. Fräs detta i en teflonpanna med lite matfett tills all fukt kokat in och svampen har fått färg. Pudra curry över. Ta upp det.
  2. Tärna rotfrukter och äpple och fräs dem tills de är knappt mjuka.
  3. Vänd ner svampröran, krydda med salt och peppar och servera med äggulor.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept