Vegetarisk hönökaka

Vegetarisk hönökaka
Foto: TV4
4

Du behöver

  • 0,5 hönökaka
  • 2-3 tomater, skivade
  • italiensk salladskrydda
  • 2 msk smör
  • 1-2 dl strimlad purjolök
  • 2 klyftor vitlök, pressade
  • 2 dl rivet vitt bröd
  • 1,5 dl dill och persilja, blandat
  • salt och svartpeppar
  • 2 dl riven ost
  • 2 ägg

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Täck kakan med tomater, pudra över med salladskrydda.
  2. Fräs ihop smör, purjo och vitlök hastigt. Ta av värmen, rör ned rivet bröd, kryddor, ost och ägg. Fördela över tomaterna.
  3. Gratinera mitt i ugnen ca 10 min. Dela i bitar.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept