Varma sparrispaket

Varma sparrispaket
Foto: TV4

En perfekt lunchrätt. Den räcker som den är. Behövs den göras matigare kan man hälla över en sträng hollandaisesås innan den gratineras och lite kokt ris till den som vill.

26 januari 2009
Visa mer
2

Du behöver

  • 350 g stångsparris, från burk
  • 8 skivor bayonneskinka (smörgåspålägg)
  • 2 msk riven ost
  • paprikapulver
  • 2 st ägg, hårdkokta
  • hackad persilja

Gör så här

  1. Dela upp sparrisen i fyra buntar och slå två skivor skinka om varje.
  2. Lägg dem på lättsmort ugnsfat. Strö osten över skinkan och pudra lätt med paprika. Gratinera 5-10 min tills osten har smält.
  3. Lägg sedan hackat ägg på fatet och garnera med persilja.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept