Varm böcklingsmörgås

Varm böcklingsmörgås
Foto: TV4

Du behöver bara spenat, ost och rökt fisk till denna goda macka.

26 januari 2009
Visa mer
2

Du behöver

  • 2 skivor osötat rågbröd
  • matfett
  • 1 paket fryst bladspenat
  • 3 böcklingar
  • en aning riven muskotnöt
  • 1 dl riven ost
  • 2 tomater
  • salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Tina spenaten i kastrull på lägsta värme. Krydda med salt och lite riven muskot. Smöra bröden och lägg det på en plåt.
  2. Tryck ut vätskan ur spenaten och fördela den på bröden. Rensa och filéa böcklingen och lägg på bröden. Täck med riven ost och gratinera i ugnen. Lägg upp på tallrik med tomatklyftor.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept