Varmrökt lax på franskbröd med rosine

Varmrökt lax på franskbröd med rosine
Foto: TV4

Den här förrätten kallas rosine, och är en sallad på en spegel av honung, senap och balsamdressing. Serveras med vitlök, olivolja och varmrökt lax. Receptet kommer från programmet Halv åtta hos mig i TV4, där glada amatörer får visa prov på sin matlagningskonst.

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

14 oktober 2008
Visa mer
Så väljer du ekorätt i fiskdisken
4

Du behöver

  • varmrökt lax
  • 4 skivor franskbröd
  • rucola
  • fetaost
  • chili
  • salt och peppar
  • honung
  • basilika
  • vinäger

Gör så här

Kommentera receptet

Fler goda recept