Tunnbrödrulle med gubbröra

Tunnbrödrulle med gubbröra
Foto: Christel Schröder
Från Utemat

Receptet är beräknat för 6-8 rullar.

8 november 2011
Visa mer

Du behöver

  • 3 st hårdkokta ägg
  • 1 st röd lök
  • 1 knippe färsk dill
  • 2 st medelstora kokta potatisar
  • 160 g ansjovis
  • 1 dl crème fraiche
  • 6-8 skivor mjukt tunnbröd

Smaksättning

  • salt och peppar

Gör så här

  1. Hacka ägget, rödlöken och dillen. Tärna potatisen i små bitar. Dela ansjovisen i små bitar. Blanda ihop med crème fraichen. Smaka av med salt och peppar. Fördela röran över tunnbröden och rulla ihop dem. Slå in i folie och ta med paketen på vandringen.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept