Pasta med skinka och ruccola

ca 15 min
2
Pasta med skinka och ruccola
Foto: Christel Schröder
Från Utemat

Pasta med skinksås och ruccolaEnkelt och praktiskt när man är ute!

21 februari 2011
Visa mer
ca 15 min
2

Du behöver

  • 200 g strimlad rökt skinka
  • 1 st skivad röd lök
  • 1 st skivad röd paprika
  • 50 g pinjenötter eller solrosfrön
  • 100 g färskost med vitlökssmak
  • 1 dl vatten
  • 2-3 portioner kokt pasta
  • 1 knippe ruccolasallad

Smaksättning

  • salt, peppar och tabasco

Gör så här

  1. Fräs skinka, lök och paprika i olja i en kastrull.
  2. Tillsätt nötter eller frön.
  3. Rör ner färskosten.
  4. Tillsätt vatten.
  5. Smaka av med salt, peppar och tabasco.
  6. Om du använder färdigkokt pasta, lägg i pastan och låt den bli varm.
  7. Lägg i ruccolasalladen och servera genast.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept