Wraps med kall potatis och rundrökt makrill

6

Du behöver

  • 6 kalla kokta potatisar
  • 1 grönt äpple
  • 1 liten rödlök
  • 1 rundrökt makrill
  • 1 knippa dill
  • ev. riven pepparrot
  • 2 msk kapris
  • 2 dl lättcrème fraiche
  • 6 rektangulära tunnbröd
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Skär potatis och äpple i tärningar, finhacka löken och lägg allt i en bunke. Finfördela makrillen, se till att alla ben är borta och rör ner fisken i bunken. Klipp dill och rör ner till sammans med majonnäs alt. pepparrot, kapris och gräddfil. Salta och peppra efter smak.
  2. Fördela röran jämnt över tunnbröden och rulla ihop dem. Slå gärna in dem i smörgåspapper så blir det lättare att ta med dem ut.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept