Entrecote med krämig kikärtcoleslaw

Du behöver

  • 4 st entrecotebitar
  • smör
  • salt och svartpeppar
  • 1 tsk Provencalska örter
  • 1 burk Kikärtor
  • 2 morötter
  • 5 dl strimlad vitkål
  • 1 rödlök
  • 1 dl gräddfil
  • 3 msk majonnäs
  • 1 msk senap
  • 0,5 dl hackad färsk persilja & dill
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Häll kikärtorna i ett durkslag och skölj noga. Skala och riv morötterna grovt. Strimla vitkålen. Skala och skiva rödlöken. Lägg kikärtor, morötter, vitkål, rödlök, gräddfil, majonnäs, senap och örter i en skål och blanda väl. Smaka av med salt och svartpeppar.
  2. Stek entrecotebitarna i smör i en stekpanna ca: 5-8 minuter beroende hur välstekt entrecoten ska vara. Servera med kikärtcoleslaw och grönsallad.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept