Saffransbounty

2h 20 min
Från Efter tio
Jul

Ett lite nyttigare julgodis i LCHF stil med kokos och choklad.

Receptet ger 20 stycken.

Sukrin
Ett sötningsmedel som används istället för socker och florsocker.

5 mars 2012
Visa mer
2h 20 min

Du behöver

  • 3 rejäla msk kokosfett
  • 1 dl sukrin
  • 1 dl grädde
  • 1 dl kokosmjölk
  • 200 g riven kokos
  • 1 pkt saffran, 0.5 g
  • 100 g mörk choklad 70-80%

Gör så här

  1. Smält sukrin och kokosfett i en kastrull.
  2. Tillsätt kokosmjölk, grädde, kokos, saffran och rör ihop allt.
  3. Ställ kallt i 1 timme.
  4. Forma degen till små bitar och ställ i frysen i 1 timme.
  5. Bryt chokladen och smält i ett vattenbad.
  6. Doppa bitarna i och förvara i kylen.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept