Oxrullader med chorizo, rödlök och dragon

Du behöver

  • 8 skivor nötinnanlår, tunna
  • 2 chorizokorvar, hackade
  • 1 rödlök, hackad
  • 2 dragonkvistar, hackade
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 l buljong
  • olja till stekning
  • salt
  • peppar
  • 1 morot, i bitar
  • 1 gul lök, hackad
  • 3 söt- eller bakpotatisar

Gör så här

  1. Lägg ut köttskivorna och fördela hacket på varje skiva. Krydda. Rulla ihop och fäst med en tandpetare. Bryn runtom i het gryta. Tillsätt lök och morot och häll på buljong. Ha i tomatpuré. Koka tills rullarna är mjuka. Skär potatisarna i tjocka skivor. Salta och peppra. Stek i ugnen ca 10 min.
  2. Servera rulladerna med potatis och brysselkål.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept