Mozzarellafylld falukorv med ajvar

Mozzarellafylld falukorv med ajvar
Foto: Malte Danielsson
4

Du behöver

Falukorv

  • 600 g falukorv
  • 3 msk senap
  • 3 msk Ajvar relish
  • 125 g buffelmozzarella
  • Salt, efter smak
  • Svartpeppar, efter smak

Krämig vitkålssallad

  • 6 dl vitkål, finstrimlad
  • 0,5 dl majonnäs
  • 1 msk senap
  • Salt, efter smak
  • Svartpeppar, efter smak

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Lägg falukorven i en ugnsfast form. Skär snitt i korven och fyll vartannat snitt med senap och vartannat snitt med ajvar relish.
  3. Skär mozzarellan i bitar och tryck ner en bit ost i varje snitt. Salta och peppra.
  4. Ugnsbaka falukorven i ca 20 minuter.
  5. Vitkålssallad
    Blanda vitkålen med majonnäs och senap.
  6. Smaka av med salt och peppar.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept