Krydda alla delar av kaninen med rikligt av salt och peppar och bryn dem gyllene i smör och olivolja i en ugnsfast panna. Lägg i all lök samt salvian och fräs även den i några minuter.
När allt fått vacker färg häller du över musten, buljongen och river över muskotnöt och sätter in hela pannan i ugnen utan lock. Låt grytan rostas i ugn i ca 40 minuter minuter på 120 grader tills kaninköttet nått en innertemp om 57 grader. Ös gärna några gånger under tiden.
När du tagit ut grytan lägger du på riven mozzarella som bli varm från grytan, och strör på finhackade färska örter.
Frästa kikärtor med savoykål och citron
Häll av vätskan från kikärtorna och strimla savoykålen fint. Fräs det i smör och olja tillsammans med de krossade vitlökarna samt finhackade sardeller. Häll på buljong, citronsaft, citronzest och låt puttra någon minut tills smakerna gått ihop. Rör ner finhackad persilja eller timjan vid servering.
Krossade parmesanpotatisar
Koka potatisen mjuk och tryck sönder den med fingrarna ner i en ugnsform. Klicka eller hyvla över smör och häll över olivolja och rosta överst i ugnen på 225 grader grill tills potatisen fått fin färg.
Ta ut potatisen och strö över parmesanosten och krutongerna och sätt in igen tills osten smält och fått fin färg. Servera med finhackade örter.
Frisk örtsås
Rör samman alla ingredienser till en jämn och fin sås, smaka av med salt och peppar.