I samarbete med Scan

Txistorra med rökig koriandermajonnäs och quinoasallad

Txistorra med rökig koriandermajonnäs och quinoasallad
Foto: Scan
40 m
4

Du behöver

Quinoasallad

  • 2 dl quinoa
  • 200 g fetaost
  • 4 salladslökar
  • 100 g körsbärstomater
  • 1/3 gurka
  • 1 kruka sallad
  • 0,5 kruka koriander
  • 2 pkt Scans Txistorra
  • 2 lime

Koriandermajonnäs

  • 2 dl majonnäs
  • 0,5 kruka koriander, finhackad
  • en droppe flytande rökarom
  • salt

Gör så här

  1. Koka quinoa enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Skölj och hacka tomat och gurka, strimla salladslöken, smula fetaosten, dela ner salladen och hacka koriandern. Blanda med quinoan när det svalnat lite.
  3. Grilla korven tills den är genomvarm och fått fin färg. Halvera limen och lägg på grillen med fruktköttet nedåt.
  4. Blanda samman majonnäs och koriander. Smaka av med rökarom och salt. Ta bara en droppe rökarom åt gången, den har väldigt mycket smak!
  5. Servera quinoasalladen med txistorra, koriandermjonnäs och den grillade limen!
Visa mer
Kommentera receptet
I samarbete med Scan

Fler goda recept