Tunnbrödsrulle med peruansk potatissallad

Tunnbrödsrulle med peruansk potatissallad
Foto: TV4
4

Du behöver

  • 6 st kokta potatisar, kalla
  • 2 st ägg, hårdkokta
  • 50 g haricots verts, kokta
  • 0,5 st lök, röd
  • 1 liten burk keso
  • 1 dl gräddfil
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa vitpeppar, malen
  • 1 nypa svartpeppar, malen
  • 1 nypa chilipulver

Till servering:

  • 4 st tunnbröd, mjuka

Gör så här

  1. Tärna potatisen och äggen. Skala och strimla rödlöken. Blanda samman potatis, ägg, bönor och lök.
  2. Blanda samman keso, gräddfil, salt, peppar, paprika- och chilipulver. Vänd ner i potatisblandning.
  3. Fyll bröden med salladen.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept