Tryfferad Camembert

Från Nyhetsmorgon

Ta ostbrickan till en annan nivå., tryffel gör den goda camemberten ännu godare!  

Dryckestips från Maya Samuelsson:

Langhe Nebbiolo Scavino, 2014
Italien, Piemonte, Langhe, Nr 92311

Barolo Massolino, 2011
Italien, Piemonte, Barolo, Nr 72154

Bryggeri Skeppsgossens Vita Tryffel
Sverige, Nr 31088

7 oktober 2016
Visa mer

Du behöver

  • 50 g färskost
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa socker
  • 1 nypa vitpeppar, från kvarn
  • 50-60 g färsk mogen tryffel, riven
  • 1 camembert

Gör så här

  1. Smaksätt färskosten med salt, socker, malen vitpeppar, tillsätt den rivna tryffeln.
  2. Dela en camembert fyll den med tryffelsmeten och låt dem mogna tillsammans några timmar före serveringen. Linda gärna osten i lite plastfolie.
  3. Servera med ditt favorit bröd
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept