Avocadosallad med grillad paprika och chili

Ska du servera grillad fisk? Tove Nilsson tipsar om en sallad som passar bra - särskilt till fisktacos - men även till annat grillat.

9 maj 2013
4

Du behöver

  • 2 st paprikor, röda
  • 0,5 st chilifrukt, röd
  • 3 st salladslökar
  • 4 st avocado
  • 1,5 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk matolja
  • salt och nymald svartpeppar

Gör så här

  1. Kärna ur och skär paprikan i klyftor. Grilla runtom på grillen tills den fått fin färg.
  2. Kärna ur och finhacka chilin. Strimla löken.
  3. Varva grillad paprika, avokadoklyftor, chili och lök på ett fat.
  4. Blanda vinäger och olja. Ringla över salladen. Krydda med salt och peppar.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept