I samarbete med Abba

Torsk med vitvinsås och ägg

Abba torsk med äggsås
Foto: Abba
20
4

Du behöver

  • 4 bitar Torskfilé
  • 1 påse Middagsklart Vitvinssås

Garnering:

  • 2 hackade ägg
  • Persilja/dill
  • Riven pepparrot

Gör så här

  1. Tina fisken om den är fryst. Lägg torsken i en ugnsform, häll över den färdiga såsen från Abba och baka i ugnen i ca 15-20 minuter (tills fisken är färdigkokt) på 150-175 grader.
  2. När fisken är klar, hacka två kokta ägg och strössla över tillsammans med hackade örter och riven pepparrot. Servera gärna med potatismos, gröna ärtor och lite citron.
Visa mer
Kommentera receptet
I samarbete med Abba

Fler goda recept

Fler från Abba

Visa alla recept från Abba